Kurulusundan buyana yogun rekabetin yasandigi havacilik sektöründe, basariyi, kaliteli hizmet sunumu ile yakalayacaginin bilincinde olan Delta, müsteri taleplerini karsilayan, kaliteli,hizli ve güvenli hava kargo tasima hizmeti sunmayi misyon ve uçus yapilan tüm noktalarda hava kargo tasimi konusunda ilk tercih edilen kurulus olmayi vizyon edinmistir.

KARYA GLOBAL müsterilerine hava kargo tasimacilik hizmeti ile birlikte gümrükleme ,iç nakliye,sigorta,paketleme ve kargo tasimaciligi baska olmak üzere kombine hizmet sunmaktadir.

Dünyanin her yerine, her yerinden havalimani veya kapi teslimi havayolu tasimaciligi hizmetlerini veren KAYAS GROUP , seçkin havayolu sirketleriyle yapilan anlasmalar sayesinde tasimalarda yer ve fiyat avantaji sagiiyor ve bu fiyat avantajlarini müsterileri ve yetkili acenteleriyle paylasiyor. Delta sektöründeki deneyimi ve çalisma anlayisi ile havayolu tasimaciliginda öncü bir isim haline geliyor.

2004 yilinda IATA lisansina sahip olmak için basvuru yapan KARYA GLOBAL, IATA tarafindan görevlendirilen seçkin havayollarinin denetlemeleri sonucunda IATA acenteligine uygun görülmüstür.

Bes kitada yaygin servis agi ve seçkin partnerleri ile konsolide servis olanagi da saglayan Delta,askili konfeksiyon tasimaciliginin yani sira müsterilerine depoda ofis, kalite kontrol imkani, gümrükleme ve lojistik hizmetlerini de sunuyor.

Türkiye nin bütün hava limanlarindan çikis yapan KARYA GLOBAL sirketimizin misyonu,asagidaki amaçlarla hava tasimacilik hizmeti sunmaktadir:

a) Türkiye nin ve dünyanin hava kargo tasimaciligi sektöründe marka olmak.

b) Yurtiçinde ve yurt disinda kargo potansiyeline sahip müsterilerimiz ve acentelerimize tüm noktalara hava ulasim hizmetini götürmek,ve ihtiyaçlar dogrultusunda hava+kara ,hava+kara +deniz,tren+deniz+kara V.S gibi daha hizli kargo tasimaciligi hizmeti sunmak.

c) Müsterilerimizin ihtiyaçlari dogrultusunda ithalat ve ihracat kargolari için
Limandan - Limana
Kapidan - Kapiya
Kapidan - Limana
DDU veya DDP hizmet seçenekleri ile müsterilerimize lojistik destek saglamak.

d) Orta Asya daki Türk Cumhuriyetleri, Balkanlar ve Orta Dogu ülkeleri ile Uzak Dogu, Amerika ve Avrupa ülkeleri arasinda Türkiye nin cografi konumu dolaiyisiyla her kitaya lojistik hizmet sunarak kitalar arasinda köprü vazifesi görmek ve ayni zamanda Türkiye de bir lojistik merkez olusturmak.

e) Delta Hizmet sundugu pazarlarin ihtiyaçlarini karsilayarak yüksek kalitede ekspres lojistik servis agini her boyutta gelistirmeyi hedeflemektedir.

why does husbands cheat reasons why women cheat go
my wife emotionally cheated on me reasons women cheat married looking to cheat
reasons why husbands cheat dating a married man husband cheated wife
tracking phone app top spy apps android text spyware
prescription discount coupon link rx discount drug coupon
galantamin cena galantamin gruppe galantamin hydrobromide
spironolacton kreatinin spironolacton gegen akne spironolacton virkning